Viestintäpalvelut

Viestintä on tämän päivän avainsana. Se on äärettömän tärkeää, mikäli haluaa saada äänensä kuuluville.

Kenelle sitten tarjoan palveluitanI?

  • Olet laulaja, joka kaipaa lisänäkyvyyttä ja tarvitsee jonkun, joka lähettäisi tiedotteet puolestasi tai haluat jonkun, joka hoitaisi verkkosivustosi sisällöntuotannon, niin silloin kannattaa kääntyä puoleeni.
  • Olet urheilija, joka tarvitsee jonkun pitämään yhteyksiä mediaan ja koordinoimaan haastattelupyyntöjä. Pelaat ulkomailla tai kotimaassa palloilupelejä, ajat rallia tai rataa. Juokset tai heität keihästä tai työnnät kuulaa vai hyppäätkö pituutta. Lajilla ei ole väliä, vain sillä, että tarvitset jonkun huolehtimaan julkisuuskuvastasi. Silloin kannattaa kääntyä puoleeni.
  • Yhdistys, jolla ei ole omaa tiedottajaa. Hoidan puolestanne mediayhteydet ja verkkosivujenne sisällöntuotannon. Printtimateriaalin taittaminen tai videomateriaalien tekeminen onnistuu myös.
  • Tapahtumat. Teen myös tapahtumaviestintää. Jos olet järjestämässä konserttia tai urheilutapahtumaa tai vaikka toririentoja ja haluat jonkun huolehtimaan viestinnästä, niin ota yhteyttä.

     

Toimittajan työt

Teen freelancer-pohjalta erilaisia toimittajan hommia. Mikäli sinulla on juttu ilman tekijää tai tarvitset nopeasti jonkun tuuraajan, niin kannattaa ottaa yhteyttä. Mahdollisuuksien mukaan olen käytettävissä erittäin lyhyelläkin varoitusajalla.

Juontajapalvelut

Mikäli tapahtumastasi puuttuu juontaja, niin silloin kannattaa ottaa yhteyttä allekirjoittaneeseen. Vuosien kokemuksella erilaisista juonnoista pystyn hoitamaan tapahtuman kuin tapahtuman. Ota yhteyttä, niin puhutaan lisää.

Mainosspiikit

Kaipaatko mainoksiisi spiikkeriä? Jos vastauksesi on kyllä, niin tässä sinulle sellainen. Spiikkaukset hoituvat käden käänteessä ja tarvittaessa voin tehdä käsikirjoituksenkin mainokseesi. Ota yhteyttä, niin sovitaan lisää.

Esiintyjäksi

Kaipaatko uutta kasvoa mainokseesi? Entä olisiko elokuvasi käsikirjoituksessa juuri tämän näköinen aukko? Tarvitsetko viihdyttäjää juhlaasi? Ota yhteyttä, niin sovitaan lisää. Olen avoin kaikille ehdotuksille.

Kuuluttajaksi

Oletko järjestämässä urheilutapahtumaa, mutta sinulta puuttuu kuuluttaja? Tässä sinulle olisi kokenut sellainen. Olen tehnyt yli kymmenen vuotta urheilukuulutuksia ja annan mielelläni ammattitaitoni juuri sinun urheilutapahtuman käyttöön. Ota yhteyttä, niin sovitaan lisää.

Tiedustelut:

Joni Hildén, puh: 045-170 5915 tai sähköpostilla joni(at)jonihilden.fi